Filosofie

Sporten, gezond zijn en vrij kunnen bewegen zijn één van de grootste zegeningen die je kunt hebben in het leven. Vaak vergeten we dit en beseffen we pas hoe gelukkig we zijn als ons lichaam niet meer zo goed functioneert oftewel verroest of zelfs kapot is (blessures). Samen met elkaar sporten, gezelligheid en competitie zijn met elkaar verbonden. Bij sporten hoort een stukje emotie, het plezier van een prestatie en met elkaar kunnen sporten. Mijn filosofie is dat sporten voor een grotere bewegingsvrijheid hand in hand gaat met gezelligheid. Want deze twee elementen zijn communicerende vaten, hoe beter je kunt bewegen des te meer plezier je hebt in sport.

Vast·roes·ten

door roesten vast gaan zitten: ergens in vastgeroest zijn er zo aan gewend zijn geraakt dat je niet meer anders kunt.

Voor een normale gezonde ontwikkeling van hersenen en motoriek heb je veel gevarierde impulsen nodig vanuit je omgeving.

Missie

Mijn doel is om de groep 30+ te helpen om weer goede en veelzijdige bewegers te worden. De multisport training is speciaal voor deze groep ontwikkeld waarbij de focus ligt op de basis bewegingspatronen: rennen, springen, klimmen, balanceren, gooien en vangen. Deze bewegingen worden gecombineerd met verschillende oefeningen en diverse attributen. Omdat de trainingen in groepsverband worden gegeven, maken we ook gebruik van elkaars krachten en samenspel.


Wil je ook lekker sporten?

.

Contact Us