wat doen we

Samen sporten
Divers bewegen
Gezelligheid
Doe mee!

Multisport training

De meeste mensen kiezen tijdens hun jeugd voor één specifieke sport en gaan daar op latere leeftijd ook mee door. Door de sportspecifieke oefeningen zijn de trainingen vaak eenzijdig en de kans op blessures wordt hierdoor vergroot. Doel van de multisport training is om de groep 30+ te helpen om weer goede en veelzijdige bewegers te worden.

Veelzijdig bewegen

De multisport training is speciaal voor deze groep ontwikkeld waarbij de focus ligt op de basis bewegingspatronen: rennen, springen, klimmen, balanceren, gooien en vangen. Deze bewegingen worden gecombineerd met verschillende oefeningen en diverse attributen. Omdat de trainingen in groepsverband worden gegeven, maken we ook gebruik van elkaars krachten en samenspel.

Divers trainen

De kern van de training bestaat uit diverse stabiliteit, flexibiliteit en motorische bewegingen. Afwisseling is hierbij van belang en de diverse attributen zorgen voor variatie in de oefeningen. De ene keer doen we meer conditietraining en de andere keer is er meer aandacht voor de spieren. Op deze manier pakken we steeds verschillende elementen aan en roesten we niet vast!

Groepstraining

Voordeel van groepstraining is dat je elkaar kunt motiveren en stimuleren tijdens de oefeningen. Je daagt jezelf uit om niet onder te doen voor de andere groepsleden (positieve sociale druk) en in groepsverband sporten is gewoon een stuk gezelliger.

Eigen groep of sluit aan bij bestaande groep

Je kunt een eigen groep samenstellen door bijvoorbeeld je vrienden, familieleden en/of collega’s te mobiliseren. Samen met je groep kun je de dag en het tijdstip bepalen. Sluit je liever aan bij een bestaande groep? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Klik hier voor het lesrooster.

Niveau beginner tot gevorderd

De training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Er is dus geen enkel excuus om niet mee te doen.

Kennismaking

Ben je benieuwd naar de training en wil je een keer meedoen? Kom dan een keer mee ‘ontroesten’. Op deze manier kun je de sfeer proeven en ervaren of de training ook bij jou past. Klik hier voor het lesrooster.