Trainingen

UP UP GO Spel training

UP UP GO spel/ bal training waarbij het in spelvorm trainen van je hele lichaam centraal staat. Zonder dat je er erg in hebt krijg je een full body workout. Doordat je speelt heb je niet door met welke intensiteit je aan het trainen bent. Een intensieve training is het resultaat, die voorbij is voor dat je het door hebt. Ook het samen spelen geeft een nieuwe dimensie aan het sporten, lachen, elkaar uitdagen, alles hoort erbij.

Training heeft aandacht voor kracht, explosiviteit, conditie en stabiliteit, wendbaarheid
Basis bewegingsvormen:Lopen/ gaan, springen/landen, stabiliteit, Slaan/mikken, schieten/mikken, stoeien/vechten.

Locatie: HC Athena/ veldje 14
Data: iedere maandag 20:30-21:45 en vrijdag 9:15-10:30
Trainer: Martijn Taminiau

Outdoor training

De Outdoortraining is een training waarbij het hele lichaam wordt aangesproken. Al lopend verplaatsen we ons rond de velden. Regelmatig wordt de loop onderbroken voor verschillende conditie- en krachtoefeningen, hierbij maken we gebruik van de mogelijkheden om ons heen. Regelmatig staan we in een yoga-houding, dit om ons lichaam en geest de gelegenheid te geven zich te herstellen van de inspanning en om ons lichaam soepel te houden. De training wordt altijd afgesloten met een Cooling Down.

Training heeft aandacht voor, kracht, conditie en flexibiliteit
Basis bewegingsvormen: Lopen/gaan, springen/landen/ stabilititeit

Locatie: HC AthenA/
Data
: Zondag om 9:30 ( met uitzondering van enkele data in schoolvakantie.)
Trainer: Margret Welleweerd

Flow power

De Flow Power les is een combinatieles van conditie- en krachttraining met lenigheid en ontspanning. Vergelijk Vinyasa Yoga met Yinhoudingen. Een derde van de les bestaat uit conditie- en krachttraining. Na dit gedeelte werken we warm verder aan onze kracht, lenigheid en ontspanning. We sluiten iedere les af met een algehele lichaamsontspanning.

Locatie: Daltonschool Middenmeer
Data: 6, 23, 30 mei en 6 juni.
Tijd: 20:00-21:15
Trainer: Margret Welleweerd

Bij voldoende animo gaan we daarna naar buiten.